Download hier GRATIS mijn kick-off kit!

Werkboeken

Jij hebt jouw cursus/training/programma met passie, kennis en liefde voor het vak ontwikkeld. Gun jezelf en je cursisten een werkboek waarin ze met diezelfde liefde en passie kunnen werken.

Werkboekontwerp voor ondernemers die graag een onvergetelijke indruk willen achterlaten.

Grafisch vormgever voor werkboeken

Wat geef jij jouw klanten écht mee?

Je hebt een pracht programma op poten staan. Je weet dat wat jij de deelnemers gaat leren, een verschil zal gaan maken. Ze krijgen iets mee wat ze niet meer zullen vergeten, iets waar ze dagen, weken, maanden en zelfs jaren daarna nog profijt van zullen hebben. Daarom heb je over alles nagedacht. Ieder detail klopt. Vooral als het gaat om de inhoud.

Dat is precies wat je wilt. Want als alles klopt, dan voel je dat als deelnemer. Dat maakt de ervaring de ervaring die je aanbiedt. Juist om die reden mag je niet vergeten om de uitstraling en professionaliteit te matchen aan de inhoudelijke kwaliteit.

De door jou ontwikkelde opdrachten horen niet op een afgedrukt Word-bestand te staan. Jouw kwaliteit en de ervaring van de deelnemers verdienen meer dan een stencil en een nietje. Hier hoort een werkboek bij. Een werkboek waar écht over is nagedacht.

Met fijne invulvakken. Met een lettertype dat lekker leest en motiveert om de opdrachten uit te voeren. Met een slim gekozen indeling waardoor deelnemers verder willen bladeren. En met een uitstraling om je vingers bij af te likken! 🤩 Compleet afgestemd op jouw doelgroep, jouw bedrijf en jouw wensen natuurlijk.

Geen zorgen, als jouw grafisch ontwerper en (werk)boekensteun help ik je ook op strategisch vlak. In onze samenwerking draait het om de hele ervaring die jij je klanten meegeeft. Dus hoe we het werkboek aan je klanten presenteren, daar denk ik ook over mee in een daarvoor bestemde Strategy Call.

Geef jezelf, je programma en je deelnemers de ervaring die ze verdienen. Laten we samen een ONVERGETELIJK werkboek creëren. Jij bent aan zet. (Werk)Boek je een kennismakingsgesprek bij me? 

Ik ben er ook voor je als je een: journal, dagboek, invulboek of iets dergelijks wil laten ontwerpen.

Zij gingen je voor

De afgelopen 10 jaar heb ik met meer dan honderd ondernemers gewerkt. Je kunt je wel voorstellen dat ik een hoop parels te delen heb. Als je benieuwd bent naar wat ik allemaal gemaakt heb, blader dan eens door mijn portfolio! 👇

Klik om een item te openen.

“In customer experience, the little things are the big things. Pay attention to every detail”

- Shep Hyken

Hoe het werkt(boek)

Als wij de handen in één slaan, dan heb ik mijn onverdeelde aandacht voor jou. Ik denk met je mee over het complete proces, ik zet alle kennis en ervaring voor je in en let op de aller minst kleinste details.

Wat je krijgt van mij:

Extra add-on:

Wist je dat ik met mijn 10 jaar ervaring in het vakgebied, ook veel strategische kennis heb over online marketing en offline events? Ik geef deze kennis graag aan je mee in een extra toe te voegen Strategy Call. Dit gesprek duurt minstens een uur, waarin ik je enthousiast meeneem in alle mogelijkheden die er zijn voor jouw werkboek. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over wat dit precies inhoudt…

Een fysiek werkboek, digitaal of toch allebei?

Drukwerk
Wil je jouw werkboek laten drukken zodat je een fysieke ervaring mee kunt geven aan jouw klanten? Dat vind ik héél erg tof. Als echte papierliefhebber help ik je ook in dit gedeelte van het proces. Ik vind het belangrijk dat je weet welke papiersoorten er zijn en welke effecten deze hebben in een werkboek. De ene papiersoort heeft een luxe afwerking, maar is minder fijn om op te schrijven bijvoorbeeld, terwijl de andere papiersoort dunner is maar wel duurzaam. Er zijn zoveel mogelijkheden dat ik het belangrijk vind dat je echt goed geïnformeerd bent. Daarom neem ik je geheel mee in dit proces, ik laat je de papiersoorten zien en help je de beste keuzes te maken. Dus, maak je vooral niet druk(werk)!

Digitaal
Wil je liever geen fysiek werkboek maar liever een digitale variant? Dat kan! Dat is minstens net zo leuk, deze kunnen we namelijk volledig interactief maken met werkende knoppen naar bijvoorbeeld video’s of andere belangrijke links. Ook maak ik de invulvakken dan natuurlijk online invulbaar. Het wordt een werkboek waar je ook echt in kunt werken!

Wil je zowel een fysiek als een digitaal werkboek? Geen probleem! Ik houd tijdens het ontwerpen rekening met álles!

Je hebt al een werkboek ontwerp vanaf 595,-
Dit is de prijs voor het basisontwerp met lettertypes, marges, kleuren, stijl en indeling, passend bij de doelgroep. Als de basis staat, betaal je daarna een vast bedrag per pagina. De prijs per pagina is afhankelijk van het soort werkboek en het ontwerp en kost tussen de 35 en 50 per pagina. Het precieze bedrag bespreken we samen zodra we kennis hebben gemaakt.

Omslagontwerp doe ik al vanaf 395,-

Alle prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk.
Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk.
De prijzen zijn daarom een richtlijn.

Ik stel voor dat we eerst kennismaken met elkaar. Wel zo handig, toch? Checken we of we een match zijn, en als dat zo is, denk ik met alle liefde met je mee over wat de beste keuzes zijn voor jou.

Plan hier meteen iets in mijn agenda 👇

Veelgestelde vragen

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Zodra dit akkoord is, plannen we samen een kick-off sessie in. Tijdens deze sessie gaan we diep in op wat voor soort werkboek het wordt, hoe het ontwerp eruit mag komen te zien, voor welke doelgroep het bedoeld is, of je een online of gedrukte versie wil en hoe je het werkboek wil inzetten. Ik denk mee over alle details: van de locatie van de paginanummers tot op welke pagina de invulvelden moeten staan.

Na de sessie creëer ik een fundering; een soort huisstijl voor je werkboek. Nadat je hierop akkoord geeft, ontwerp ik het complete werkboek. Tussendoor houd ik je op de hoogte en mag jij overal je feedback op geven. Aan het eind van het proces heb jij een kick-ass werkboek in je handen!

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met 4-10 weken; van kennismakingsgesprek tot het eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data: wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Het ontwerp voor een werkboek start vanaf 595. We hebben dan een goede basis met de juiste indeling, opmaak en (huis)stijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina die daarna opgemaakt moet worden kost tussen de 35 en 50 per pagina, afhankelijk van het soort werkboek.

Wil je de omslag ook door mij laten ontwerpen? Het ontwerp voor een pakkende omslag start vanaf 395.

De prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk. Drukwerk wordt berekend aan de hand van jouw wensen en is geheel afhankelijk van het aantal stuks, de papiersoort en de afwerkingen.

No stress, ik ben er om je te helpen en te ontzorgen! Ik denk met je mee over het complete plaatje: een goed werkboek dat fijn is om in te vullen en door te bladeren, dat de aandacht bij de cursus houdt zonder allerlei afleidingen. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen om tot een goed concept voor de vormgeving van jouw training of cursus te kunnen komen. Vaak komen we op nóg betere ideeën en zorg ik dat je helemaal AAN gaat, waardoor je nog meer zin hebt om te gaan knallen met de vormgeving van jouw programma!

Wist je dat ik met mijn 10 jaar ervaring in het vakgebied, ook veel strategische kennis heb over online marketing en offline events? Ik geef deze kennis graag aan je mee in een extra toe te voegen Strategy Call. Dit gesprek duurt minstens een uur, waarin ik je enthousiast meeneem in alle (extra) mogelijkheden die er zijn voor jouw werkboek. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over wat dit precies inhoudt…

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Overigens lees ik alles in jouw werkboek, zodat ik precies weet wat voor soort ontwerp je nodig hebt! Graag krijg ik ook toegang tot het programma of de training, zodat ik zelf alles kan doorlopen. Op die manier kan ik mij goed inleven in wat jouw klanten ervaren tijdens de cursus en kan ik het werkboek daar goed op aan laten sluiten.

Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Ik ontvang graag schone, geredigeerde teksten zonder spelfouten. Ik maak een gezamenlijke map aan waar wij beiden in kunnen werken. Dat houdt onze mail schoon en zo staat alles netjes bij elkaar.

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise met wie ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrij beeld dat je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie.

Ja! Je weet misschien precies wat je wilt, maar je krijgt dan misschien niet wat je nódig hebt. Ook als je weet wat je wilt, loop ik samen met jou het hele proces door. Van idee tot concept tot eindresultaat en vaak komen we tot nóg toffere ideeën! Tijdens het ontwerpen houd ik rekening met jouw wensen, maar ook met de wensen van jouw klant. Ik leef me in, lees de teksten door en beeld me in hoe ik het zou willen ervaren als ik jouw klant zou zijn.

Jazeker! Ik ontwerp voor jou een visueel aantrekkelijk werkboek dat lekker wegleest zonder teveel afleiding-gedoe. Een complete belevenis waar jouw klanten helemaal in worden gezogen zodat ze tevreden zullen zijn over jouw waardevolle training of cursus. Ik maak buttons en klikbare links die verwijzen naar bijvoorbeeld opdrachten, jouw website, een filmpje of social media. Ook is het mogelijk om een checklist te maken die ook echt is aan te vinken en velden waar tekst ingevuld kan worden. Tijdens onze kick-off sessie komt dit allemaal voorbij!

Zelf drukken kan ik helaas niet. Wat ik wél kan is jou adviseren welk papier en afwerking je het beste kunt kiezen en het drukwerk voor je bestellen. Ik werk samen met hele fijne drukkers en weet precies welke prijs-kwaliteit verhoudingen zij hebben. Zo zorg ik ervoor dat jouw werkboek op de perfecte manier gedrukt bij je bezorgd wordt.

Tijdens de samenwerking houd ik contact met de drukker en houd me bezig met dingen zoals aanleverspecificaties, snijtekens en papiersoorten. Ik neem dat voor jou uit handen, dus daar heb je dan zelf geen omkijken meer naar. Lekker toch?

Ik wil meer weten!

Als je tot hier hebt gescrold, dan weet ik één ding zeker: jij wilt vast meer informatie over hoe ik mijn grafische skills voor jou kan inzetten.

Een keuze maken voor een ontwerper is niet de makkelijkste, dus ik begrijp het als je vragen hebt of nog iets van me wilt weten. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag. Vul het formulier hieronder in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je op de radar.

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend, dus geen zorgen, relax, komt goed.