Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Grafisch vormgever voor werkboeken

Werkboeken

voor jouw (online) programma

Jij hebt een (online) programma, cursus of training en je hoeft je niet druk te maken over het ontwerp van jouw werkboeken. Hoe lekker klinkt dat? Jouw focus ligt volledig bij jouw expertise en het delen van jouw waarde! Jij houdt je bezig met de inhoud en ik zorg voor een perfect ontworpen werkboek. Digitaal óf gedrukt. En-en kan natuurlijk ook ☺

Een werkboek waar je nooit van had durven dromen hoe mooi die zou worden. Zo één die je zélf graag had gehad in jouw leven. Zo één waar je mee wilt pronken en showen, omdat je er trots op bent en waar anderen niet uitgepraat over raken. 

Jouw waardevolle inhoud in combinatie met het professionele ontwerp, zijn goud waard! Uit ervaring weet ik dat de klanttevredenheid stijgt en mond-tot-mond reclame een boost krijgt.

Je kunt jouw (potentiële) klanten een digitaal werkboek sturen met interactieve velden, zodat het werkboek digitaal is in de vullen. Maar laten drukken kan natuurlijk ook! En geen zorgen, dat fix ik allemaal voor je. Tijdens de Kick-off call bespreken we uitgebreid de voor- en nadelen en welke optie het beste past bij jouw wensen en doelgroep.

Portfolio

Klik op een item voor meer informatie en foto’s van het project. Wil je meer van mijn werk bekijken? Op mijn portfolio pagina vind je een overzicht van al mijn favoriete projecten.

Je krijgt:

Je krijgt:

Vanaf € 400
Dit is de prijs voor het basis ontwerp met lettertypes, marges, kleuren, stijl en indeling, passend bij de doelgroep. Als de basis staat betaal je daarna een vast bedrag per pagina. De prijs per pagina is afhankelijk van het soort werkboek en het ontwerp en kost tussen de € 15 en € 50 per pagina.

Alle prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen zijn daarom een richtlijn.

FAQ

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Het ontwerp voor jouw werkboek start vanaf € 400. We hebben dan een basis opzet met de juiste indeling, opmaak en (huis)stijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina die daarna opgemaakt moet worden kost tussen de € 15 en € 50 per pagina, afhankelijk van het soort werkboek.

Drukwerk wordt berekend aan de hand van jouw wensen en is geheel afhankelijk van het aantal stuks, de papiersoort en de afwerkingen.

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met een maand; van kennismakingsgesprek tot het eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data; wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Ik maak een gezamenlijke map aan waar wij beide in kunnen werken. Dat houdt onze mail schoon en zo staat alles netjes bij elkaar.

No stress, ik ben er om je te helpen en ontzorgen! Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen om tot een goed concept voor de vormgeving van jouw training of cursus te kunnen komen. Vaak komen we op nóg betere ideeën en zorg ik dat je helemaal AAN gaat, waardoor je nog meer zin hebt om te gaan knallen met de vormgeving van jouw programma!

Ja! Je weet misschien precies wat je wilt, maar je krijgt dan misschien niet wat je nódig hebt. Ook als je weet wat je wilt, loop ik samen met jou het hele proces door. Van idee tot concept tot eindresultaat en vaak komen we tot nóg toffere ideeën! Tijdens het ontwerpen houd ik rekening met jouw wensen, maar ook met de wensen van jouw klant. Ik leef me in, lees de teksten door en beeld me in hoe ik het zou willen ervaren als ik jóuw klant zou zijn.

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise waarmee ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrije beeld die je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie. 

Zelf drukken kan ik niet. Wat ik wél kan is jou adviseren welk papier en afwerking je het beste kunt kiezen en het drukwerk voor je bestellen. Ik werk samen met hele fijne drukkers en weet precies welke prijs-kwaliteit verhoudingen zij hebben. Zo zorg ik ervoor dat jouw ontwerp op de perfecte manier gedrukt bij je bezorgd wordt.

Heb jij een eigen drukker waar je fijn mee samenwerkt? Dat is voor mij geen probleem. Ik zal contact met jouw drukker opnemen om dingen met hun af te spreken. Zoals aanleverspecificaties en papiersoorten. Ik neem dat voor jou uit handen, dus daar heb je dan zelf geen omkijken meer naar. Lekker toch?

Jazeker! Ik ontwerp voor jou een visueel aantrekkelijk werkboek die lekker wegleest zonder teveel afleiding-gedoe. Een complete belevenis waar jouw klanten helemaal in worden gezogen zodat ze tevreden zullen zijn over jouw waardevolle training of cursus. Ik maak buttons en klikbare links die verwijzen naar bijvoorbeeld opdrachten, jouw website, een filmpje of social media. Ook is het mogelijk om een checklist te maken die ook echt is aan te vinken en velden waar tekst ingevuld kan worden. Tijdens onze kick-off sessie komt dit allemaal voorbij!

Stuur mij een bericht!

Heb je geen tijd en zin meer om zelf te klungelen met het ontwerpen en interactief maken van je werkboeken? Raak je gestresst van je drukwerk aanleveren bij een drukker? Stop met die verspilde tijd en frustratie en besteed het uit!