Download hier GRATIS mijn kick-off kit!

E-books

Voor ondernemers die geen e-book willen, maar een E-B🤩🤩K!
Jouw kennis & concept verpakt in een verrukkelijk digitaal jasje.

In een digitale wereld vol saaie documenten, laten we die van jou shinen.

Grafisch vormgever voor ebooks

Ben je klaar voor een digitaal meesterwerk?

Fantaseer eens even met me mee. Je downloadt een e-book, vol verwachting. Want de pagina waarop je dit e-book kon aanvragen stond vol gouden beloftes. Even ben je bang of dit wel klopt…

Met een bonzend hart zie je het e-book gedownload en wel op je computer staan. Langzaam beweeg je met je muis naar het document. Dubbelklik. Dan komt het. Er ontvouwt zich op je scherm een document.

Maar niet zomaar een document. Een interactieve ervaring waardoor je wil blijven scrollen. Alsof je Alice in Wonderland bent. Alles klopt, de kleuren, de linkjes, de teksten en lettertypes. 

Ja, dit is het!
Dit is hoe een e-book moet zijn.
Hoe jouw potentiële lezers je e-book moeten ervaren.

De inhoud moet in de basis ijzersterk zijn, daar vertrouw ik jou op. Maar hoe je de inhoud presenteert, dat maakt het verschil. Een Word-document als e-book beschikbaar stellen geeft een heel andere indruk dan een professioneel ontworpen e-book, met interactieve elementen, volledig in jouw stijl. Volledig in een passend concept.

Dat is mijn expertise. Met meer dan 10 jaar ontwerpervaring en een portfolio vol aan boeken en e-books, heb ik mega veel skills in huis die ik met liefde voor je inzet. Ik ben dol op het maken van e-books met een sterk concept, aansluitend op jouw ideale klanten.

Ik weet hoe ik jouw ideale klanten moet verrassen, prikkelen en inspireren zodat je e-book niet in een mapje ergens op de computer gaat verstoffen maar daadwerkelijk keer op keer gelezen wordt.

Wat zeg je ervan?
Zullen we samen een KICK-ASS e-book voor je maken?

Portfolio

De afgelopen 10 jaar heb ik met meer dan honderd ondernemers gewerkt. Je kunt je wel voorstellen dat ik een hoop parels te delen heb. Als je benieuwd bent naar wat ik allemaal gemaakt heb, blader dan eens door mijn portfolio! 👇

Klik om een item te openen.

Dit is NIET voor de ondernemers die...

Herken jij je hier niet in? Lees dan verder! 👇

Hoe ziet samenwerken eruit?​

Heb je zin om samen te starten met het maken van jouw digitale meesterwerk? Zit je op het puntje van je stoel en wil je weten wat je allemaal van me krijgt als we de handen in één slaan? Dan houd ik je niet langer in spanning!

Wat je krijgt van mij:

Je hebt al een E-book ontwerp vanaf 595,-
Dit is de prijs voor het basisontwerp met lettertypes, marges, kleuren, stijl en indeling, passend bij de doelgroep. Als de basis staat, betaal je daarna een vast bedrag per pagina. De prijs per pagina is afhankelijk van het soort e-book en het ontwerp en kost tussen de 35 en 50 per pagina. Het precieze bedrag bespreken we samen zodra we kennis hebben gemaakt.

Alle prijzen zijn exclusief btw.
Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk.
De prijzen zijn daarom een richtlijn.

Laten we vooral kennismaken met elkaar, dan kan ik je goed je adviseren!

Veelgestelde vragen

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Zodra dit akkoord is, plannen we samen een kick-off sessie in. Tijdens deze sessie gaan we diep in op wat voor soort e-book het wordt, hoe het ontwerp eruit mag komen te zien, voor welke doelgroep het bedoeld is en hoe je het e-book wil inzetten. Ik denk mee over alle details: van de interactieve elementen tot aan jouw e-book promotie.

Na de sessie creëer ik een fundering; de ‘huisstijl’ van jouw e-book. Nadat je hierop akkoord geeft, ontwerp ik alle pagina’s. Tussendoor houd ik je op de hoogte en mag jij overal je feedback op geven. Aan het eind van het proces heb jij een kick-ass e-book!

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Het ontwerp voor een e-book start vanaf 595. We hebben dan een goede basis met de juiste indeling, opmaak en (huis)stijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina in het binnenwerk die daarna opgemaakt moet worden kost tussen de 35 en 50 per pagina, afhankelijk van het soort e-book. De prijzen zijn exclusief btw.

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met 4-10 weken; van kennismakingsgesprek tot het eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data: wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Overigens lees ik alles in jouw e-book, zodat ik precies weet wat voor soort ontwerp je nodig hebt!

Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Ik ontvang graag geredigeerde teksten zonder spelfouten. Ik maak een gezamenlijke map aan waar wij beiden in kunnen werken. Dat houdt onze mail schoon en zo staat alles netjes bij elkaar.

Ik ontwerp voor jou een visueel aantrekkelijk e-book dat lekker wegleest zonder teveel afleiding-gedoe. Een complete belevenis waar jouw klanten helemaal in worden gezogen. Ik maak buttons en klikbare links die verwijzen naar bijvoorbeeld jouw website, een filmpje, Spotify-lijst of social media. Ook is het mogelijk om een checklist te maken die ook echt is aan te vinken en velden toe te voegen waar tekst ingevuld kan worden. Tijdens onze kick-off sessie komt dit allemaal voorbij!

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise met wie ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrij beeld dat je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie.

Een e-book is een perfecte manier om potentiële klanten op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met jouw bedrijf. Je kunt het inzetten als gratis weggever of je kunt jouw e-book verkopen als download. Met een betaalde versie van jouw e-book deel je informatie die klanten graag willen weten of waar ze echt iets van kunnen leren. Ze betalen voor jouw kennis en expertise. Een mooie tussenstap van een gratis weggever naar een groter aanbod!

Wil je hier dieper op in gaan en dat ik strategisch met je meedenk? Met mijn 10 jaar ervaring in het vakgebied heb ik veel strategische kennis over online marketing en verkoop. Ik geef deze kennis graag aan je mee in een extra toe te voegen Strategy Call. Dit gesprek duurt minstens een uur, waarin ik je enthousiast meeneem in alle mogelijkheden die er zijn voor jouw e-book. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over wat dit precies inhoudt…

Ik wil meer weten!

Als je tot hier hebt gescrold, dan weet ik één ding zeker: jij wilt vast meer informatie over hoe ik mijn grafische skills voor jou kan inzetten.

Een keuze maken voor een ontwerper is niet de makkelijkste, dus ik begrijp het als je vragen hebt of nog iets van me wilt weten. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag. Vul het formulier hieronder in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je op de radar.

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend, dus geen zorgen, relax, komt goed.