Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Grafisch vormgever voor ebooks

E-books

Jouw expertise in een
interactief e-book

Een e-book dat niet alleen de golden nuggets van jouw kennis bevat, maar met een prachtig en interactief ontwerp jouw doelgroep omver blaast. Een e-book dat als tussenstap dient van een gratis of goedkope weggever naar een groter aanbod. Een verlengstuk van jouw expertise, van jouw diensten, waarmee je jouw potentiële klanten laagdrempelig kennis laat maken met jouw business.

Jouw waarde en expertise verpakt in een prachtig ontworpen, bij jouw doelgroep aansluitend e-book met interactieve elementen – dat is precies wat je nodig hebt.

Jij als ondernemer staat voor kwaliteit en vindt dat jouw sterke inhoud ook een professioneel ontwerp nodig heeft. Een gouden combinatie. Dit wordt een e-book dat je zelf graag had willen downloaden of kopen. Je kunt jouw e-book inzetten als gratis weggever of betaalde download – er zijn volop mogelijkheden.

Ik ontwerp voor jou een e-book met interactieve elementen. Denk aan tekstkaders die digitaal zijn in te vullen en buttons die aan te klikken zijn en verwijzen naar filmpjes of website-links. Niet puur en alleen zenden, maar zorgen dat je klanten echt aan de slag gaan met de inhoud.

Op deze manier bied jij ontzettend veel waarde aan jouw (potentiële) klanten. Zij worden nog enthousiaster, gaan sneller over tot actie en delen dit met anderen – en mond-tot-mondreclame is natuurlijk de beste marketing die je kan hebben. Tijd om onze expertises samen te voegen tot een kick-ass, professioneel en waardevol e-book!

Portfolio

Klik op een item voor meer informatie en foto’s van het project. Wil je meer van mijn werk bekijken? Op mijn portfolio pagina vind je een overzicht van al mijn favoriete projecten.

Je krijgt:

Je krijgt:

E-book ontwerp vanaf € 400
Dit is de prijs voor het basisontwerp met lettertypes, marges, kleuren, stijl en indeling, passend bij de doelgroep. Als de basis staat, betaal je daarna een vast bedrag per pagina. De prijs per pagina is afhankelijk van het soort e-book en het ontwerp en kost tussen de € 25 en € 50 per pagina.

Alle prijzen zijn exclusief btw. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen zijn daarom een richtlijn. Stuur me vooral een berichtje voor de mogelijkheden!

FAQ

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Zodra dit akkoord is, plannen we samen een kick-off sessie in. Tijdens deze sessie gaan we diep in op wat voor soort e-book het wordt, hoe het ontwerp eruit mag komen te zien, voor welke doelgroep het bedoeld is en hoe je het e-book wil inzetten. Ik denk mee over alle details: van de interactieve elementen tot aan jouw e-book promotie.

Na de sessie creëer ik een fundering; de ‘huisstijl’ van jouw e-book. Nadat je hierop akkoord geeft, ontwerp ik alle pagina’s. Tussendoor houd ik je op de hoogte en mag jij overal je feedback op geven. Aan het eind van het proces heb jij een kick-ass e-book!

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Het ontwerp voor een e-book start vanaf € 400. We hebben dan een goede basis met de juiste indeling, opmaak en (huis)stijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina in het binnenwerk die daarna opgemaakt moet worden kost tussen de € 25 en € 50 per pagina, afhankelijk van het soort e-book. De prijzen zijn exclusief btw.

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met een maand; van kennismakingsgesprek tot het eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data: wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Overigens lees ik alles in jouw e-book, zodat ik precies weet wat voor soort ontwerp je nodig hebt!

Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Ik ontvang graag geredigeerde teksten zonder spelfouten. Ik maak een gezamenlijke map aan waar wij beiden in kunnen werken. Dat houdt onze mail schoon en zo staat alles netjes bij elkaar.

Ik ontwerp voor jou een visueel aantrekkelijk e-book dat lekker wegleest zonder teveel afleiding-gedoe. Een complete belevenis waar jouw klanten helemaal in worden gezogen. Ik maak buttons en klikbare links die verwijzen naar bijvoorbeeld jouw website, een filmpje, Spotify-lijst of social media. Ook is het mogelijk om een checklist te maken die ook echt is aan te vinken en velden toe te voegen waar tekst ingevuld kan worden. Tijdens onze kick-off sessie komt dit allemaal voorbij!

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise met wie ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrij beeld dat je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie.

Een e-book is een perfecte manier om potentiële klanten op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met jouw bedrijf. Je kunt het inzetten als gratis weggever of je kunt jouw e-book verkopen als download. Met een betaalde versie van jouw e-book deel je informatie die klanten graag willen weten of waar ze echt iets van kunnen leren. Ze betalen voor jouw kennis en expertise. Een mooie tussenstap van een gratis weggever naar een groter aanbod!

Stuur mij een bericht!

Is een interactief e-book precies wat jouw business nodig heeft? Wil jij jouw expertise delen op een toffe, professionele manier, waarmee je op de lange termijn ook nog eens extra klanten binnenhaalt?

Het lijkt mij hartstikke leuk om met je mee te denken over de mogelijkheden. Stuur mij een berichtje, dan plannen we samen een kennismaking!