Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Grafisch vormgever voor ebooks

E-books

waar jij mee opvalt

Jij hebt een aantrekkelijk e-book nodig en hebt geen zin zelf uren te zitten klungelen in een ontwerp programma. Jij wilt focussen op jouw expertise en het delen van jouw waarde, niet op het ontwerp. Hoe lekker is het dat je dat dan kunt uitbesteden aan een ervaren grafisch vormgever met oog voor detail?

Een sterke inhoud en professioneel ontwerp zijn een gouden combinatie! Dit wordt een e-book die je zelf graag had willen downloaden of kopen. Zo één die iedereen wilt hebben en waar jij ook mee wilt pronken en showen.

Ik ontwerp voor jou een e-book met interactieve elementen. Denk aan tekstkaders die digitaal zijn in te vullen en buttons die aan te klikken zijn en verwijzen naar filmpjes of website links.

Op deze manier biedt jij ontzettend veel waarde aan jouw (potentiële) klanten. Zij worden nog enthousiaster en gaan sneller over tot actie. Vaak delen ze dit ook nog met anderen en mond-tot-mond reclame is de beste marketing die je kan hebben. 

Portfolio

Klik op een item voor meer informatie en foto’s van het project. Wil je meer van mijn werk bekijken? Op mijn portfolio pagina vind je een overzicht van al mijn favoriete projecten.

Je krijgt:

Je krijgt:

Vanaf € 400
Dit is de prijs voor het basis ontwerp met lettertypes, marges, kleuren, stijl en indeling, passend bij de doelgroep. Als de basis staat betaal je daarna een vast bedrag per pagina. De prijs per pagina is afhankelijk van het soort e-book en het ontwerp en kost tussen de € 25 en € 50 per pagina.

Alle prijzen zijn exclusief btw. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen zijn daarom een richtlijn.

FAQ

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Het ontwerp voor jouw e-book start vanaf € 400. We hebben dan een basis opzet met de juiste indeling, opmaak en (huis)stijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina die daarna opgemaakt moet worden kost tussen de € 25 en € 50 per pagina, afhankelijk van het soort e-book.

Een e-book is een perfecte manier om potentiële klanten op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met jouw bedrijf. Je kunt het inzetten als gratis weggever of je kunt jouw e-book verkopen als download. Met een betaalde versie van jouw e-book deel je informatie die klanten graag willen weten of waar ze echt iets van kunnen leren. Ze betalen voor jouw kennis en expertise. Een mooie tussenstap van een gratis weggever naar een groter aanbod!

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met een maand; van kennismakingsgesprek tot het eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data; wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Ik maak een gezamenlijke map aan waar wij beide in kunnen werken. Dat houdt onze mail schoon en zo staat alles netjes bij elkaar.

Ik ontwerp voor jou een visueel aantrekkelijk e-book die lekker wegleest zonder teveel afleiding-gedoe. Een complete belevenis waar jouw klanten helemaal in worden gezogen. Ik maak buttons en klikbare links die verwijzen naar bijvoorbeeld jouw website, een filmpje, Spotify lijst of social media. Ook is het mogelijk om een checklist te maken die ook echt is aan te vinken en velden waar tekst ingevuld kan worden. Tijdens onze kick-off sessie komt dit allemaal voorbij!

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise waarmee ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrije beeld die je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie. 

Stuur mij een bericht!

Heb je geen tijd en zin meer om zelf te klungelen met het ontwerpen en interactief maken van je werkboeken? Raak je gestresst van je drukwerk aanleveren bij een drukker? Stop met die verspilde tijd en frustratie en besteed het uit!