Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Grafisch vormgever, part-time moeder en full-time levensgenieter

Ik lach veel, praat graag en word hyper enthousiast van dingen waar mijn hart een sprongetje van maakt. Ik ben chaotisch en enorm geordend, positief en mindful, een gezellige levensgenieter vol passie. Passie naar links, passie naar rechts, draai in het rond en vier het leven!

Als zakenvrouw ben ik een multi-inzetbare meedenker die altijd gaat voor het beste resultaat. Ik pas mij aan aan jouw stijl in plaats van andersom. En ik heb een enorme liefde voor papier en drukwerk.

Ik stel jou de juiste vragen, prikkel jouw hersenen zonder je pijn te doen en zo komen we in de beste flow voor een kick-ass resultaat.

Over Lieke

Van boekverslagen in Word tot de tofste ontwerpen in InDesign

Al vanaf de basisschool zagen mijn verslagen en spreekbeurten er altijd perfect vormgegeven uit. (Toen nog in Word en Paint haha.) Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school zou kiezen voor een creatief beroep. Mijn keuze viel op handvaardigheid juf, maar met twee linkerhanden leek het mij beter naar de grafische school te gaan. In 2005 begon ik mijn opleiding als grafisch vormgeefster en vanaf 2008 liep ik stage bij een ontwerpbureau waar ik, na het afronden van mijn opleiding, kon blijven werken. Ik heb daar bijna 9 jaar gewerkt en verzorgde o.a. de vormgeving van kindermagazines, (vak)bladen en glossy magazines. In juni 2014 ben ik – parallel aan mijn toenmalige baan bij dat bureau – voor mezelf begonnen als freelance vormgever. Ik begon in elk vrij uurtje dat ik had met kleine dingen te ontwerpen zoals visitekaartjes, flyers, geboortekaartjes en trouwkaarten. In 2016 zegde ik mijn vaste baan op om mij volledig op mijn bedrijf te kunnen focussen. Ik miste het ontwerpen van boeken en magazines en dus ben ik mij gaan richten op ontwerpen voor ondernemers. Ondernemers die weten wat ze willen en de waarde zien van een professionele uitstraling. En nu, 8 jaar later, heb ik het kneiter naar mijn zin, ben ik trots op de vele toffe samenwerkingen met hele fijne klanten en mag ik de mooiste dingen ontwerpen. I.Fckng.Love.It!

Ben jij klaar voor serieuze actie? Heb jij geen tijd en zin meer om zelf te klungelen met je ontwerpen en wil jij je grafische vormgeving uitbesteden? Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek in!

Funfacts

De dingen die je móet weten

  • Ruikt vol overgave en genot aan vers gedrukt drukwerk en papier
  • Draagt altijd verschillende sokken uit praktisch oogpunt
  • Geeft haar muzieklijsten namen als: Voetjes van de Vloer, Lekkere Bietjes, Keiharde Geile Knalplaten, Zet Hem Maar op de Boemboem, Schudden met die Billen en Lekker Chill Luister Lijssie
  • Heeft in 2015 een kopie van zichzelf op de wereld gezet. (Yep zo’n zelfde creatieve, expressieve stuiterbal)
  • Koopt af en toe een pak chocomel om in de koelkast te zetten en daar stiekem (als niemand kijkt) een slokje uit te nemen
  • Slecht in koken; verwisselt bloem per ongeluk voor zelfrijzend bakmeel en stampt ongekookte boerenkool door de aardappelen omdat ze dacht dat het andijvie was
  • Viert het leven en de liefde élke dag en zegt op vrije dagen dat ze vakantie heeft