Download hier GRATIS mijn kick-off kit!

Aan vers gedrukte boeken ruikende grafisch ontwerper en twee verschillende sokken dragende levensgenieter.

Ik lach veel, praat graag en word hyper enthousiast van dingen waar mijn hart een sprongetje van maakt. Ik ben chaotisch en enorm geordend, positief en mindful, een gezellige levensgenieter vol passie. Passie naar links, passie naar rechts, draai in het rond en vier het leven!

Dat is ook de manier waarop ik onderneem. Ik heb enorm veel liefde voor mijn vak, voor papier en voor drukwerk. Maar de grootste liefde, ja, dat is het steken van de verhalen van mijn klanten in het allermooiste jasje dat ze ooit hebben gezien én ze daarmee heel blij maken!

Ik ben een strategisch meedenker die altijd voor het beste resultaat gaat. Iemand die zich inleeft en graag net dat extra stapje zet. Samen maken we een parel van jouw boek, e-book of werkboek.

Ook als je nog niet weet hoe jouw boek eruit moet zien of je nog niet helemaal weet hoe je jouw verhaal wilt vertellen. Ik stel je de juiste vragen, ik prikkel je brein en graaf door jouw ideeën. Zie mij als je boekensteun. Ik vertaal jouw verhaal hoe dan ook naar een ontwerp waar jouw hart – en dat van je lezer – sneller van gaat kloppen.

Over Lieke

Van boekverslagen in Word tot grafisch ontwerper voor impactmakers!

Al vanaf de basisschool zagen mijn verslagen en spreekbeurten er altijd perfect vormgegeven uit. (Toen nog in Word en Paint, haha.) Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school zou kiezen voor een creatief beroep. Mijn keuze viel op handvaardigheid juf, maar met twee linkerhanden leek het mij beter naar de grafische school te gaan. In 2005 begon ik mijn opleiding als grafisch ontwerper en vanaf 2008 liep ik stage bij een ontwerpbureau waar ik, na het afronden van mijn opleiding, kon blijven werken. Ik heb daar bijna 9 jaar gewerkt en verzorgde onder andere de vormgeving van kindermagazines, (vak)bladen en glossy magazines. In juni 2014 ben ik – parallel aan mijn toenmalige baan bij dat bureau – voor mezelf begonnen als freelance vormgever. 

Ik begon in elk vrij uurtje dat ik had met kleine dingen te ontwerpen zoals visitekaartjes, flyers, geboortekaartjes en trouwkaarten. In 2016 zegde ik mijn vaste baan op om me volledig op mijn bedrijf te kunnen focussen. Ik miste het ontwerpen van boeken en – toen nog – magazines en dus ben ik mij gaan richten op ontwerpen voor ondernemers. Ondernemers die hun verhaal tastbaar willen maken, hun expertise willen delen en de waarde zien van een professionele uitstraling voor hun boek, e-book of werkboek. En nu, heel wat jaren nadat ik mijn bedrijf startte, heb ik het kneiter naar mijn zin, ben ik trots op de vele toffe samenwerkingen met hele fijne klanten en mag ik de mooiste dingen ontwerpen. I. Fckng. Love. It!

Ben jij klaar voor kick-ass grafisch ontwerp? Ben jij een doorpakker en klaar voor serieuze actie? Laat mij jouw strategische brein zijn, terwijl ik vorm geef aan jouw verhaal met een ge-wel-dig, bij jouw doelgroep passend boek, werkboek of e-book.

Funfacts

De dingen die je móet weten

  • Ruikt vol overgave en genot aan vers gedrukt drukwerk en papier
  • Draagt altijd verschillende sokken uit praktisch oogpunt
  • Geeft haar muzieklijsten namen als: Voetjes van de Vloer, Lekkere Bietjes, Keiharde Knalplaten, Zet Hem Maar op de Boemboem, Schudden met die Billen en Lekker Chill Luister Lijssie
  • Heeft in 2015 een kopie van zichzelf op de wereld gezet. (Yep zo’n zelfde creatieve, expressieve stuiterbal)
  • Koopt af en toe een pak chocomel om in de koelkast te zetten en daar stiekem (als niemand kijkt) een slokje uit te nemen
  • Slecht in koken; verwisselt bloem per ongeluk voor zelfrijzend bakmeel en stampt ongekookte boerenkool door de aardappelen omdat ze dacht dat het andijvie was
  • Viert het leven en de liefde íedere dag!