Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Grafisch vormgever voor drukwerk en boeken

Boeken

Jouw eigen gedrukte publicatie

Jij wilt jouw eigen boek uitgeven en je wilt deze niet zelf ontwerpen. Leun achterover en laat mij jouw verhaal ontwerpen. Jij hoeft je niet druk te maken over kleuren, lettertypes, lay-out of papiersoorten. Jij blaast de lezers omver met de inhoud en ik met een sterk ontwerp van jouw boek!

Heb jij een mooi levensverhaal en wil je dit uitgeven in een boek? Of wil je graag jouw kennis delen in een boek? Hoe leuk is het als dat ook echt werkelijkheid wordt? Jij houdt je bezig met het inhoudelijke verhaal en ik zorg ervoor dat na een intensieve tijd samenwerken jouw boek gedrukt voor je neus ligt. Een eigen boek waarmee je wilt pronken en showen, omdat iedereen jóuw verhaal mag horen, euh lezen.

Portfolio

Klik op een item voor meer informatie en foto’s van het project. Wil je meer van mijn werk bekijken? Op mijn portfolio pagina vind je een overzicht van al mijn favoriete projecten.

Je krijgt:

Je krijgt:

Boek vanaf € 200
Dit is de prijs voor het basis ontwerp met lettertypes, marges, kleuren, stijl en indeling, passend bij de doelgroep. Exclusief omslag ontwerp. Als de basis staat betaal je daarna een vast bedrag per pagina. De prijs per pagina is afhankelijk van het soort boek en het ontwerp.

Omslag ontwerp € 350
Dit is de prijs als je de omslag ook door mij laat ontwerpen.


Alle prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen zijn daarom een richtlijn.

FAQ

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Voor een ontwerp voor jou boek betaal je € 200. We hebben dan een basis opzet met de juiste indeling, opmaak en huisstijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina die daarna opgemaakt moet worden kost € 3,75 per pagina. Wil je de omslag ook door mij laten ontwerpen? Dan kost dat € 350. 

Het ontwerpen van een basis voor jouw magazine kost € 525. We hebben dan een basis opzet met de juiste indeling, opmaak en huisstijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina die daarna moet worden opgemaakt kost € 45 per pagina. Drukwerk wordt berekend aan de hand van jouw wensen en is geheel afhankelijk van het aantal stuks, de papiersoort en de afwerkingen.

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met 4-8 weken; van kennismakingsgesprek tot het eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data; wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Ik ontvang graag schone, geredigeerde teksten zonder spelfouten.

Er komt heel veel op je af als jij je eigen boek wilt schrijven of magazine uitgeven. No stress, ik ben er om je te helpen en ontzorgen! Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen om tot een goed concept te komen en de stappen die we daarvoor moeten nemen. Vaak komen we op nóg betere ideeën en zorg ik dat je helemaal AAN gaat, waardoor je nog meer zin hebt om te gaan beginnen aan jouw boek of magazine. Ik begeleid je van begin tot eind: Van jouw wens van een eigen boek of magazine tot het gedrukte resultaat voor je neus.

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise waarmee ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrije beeld die je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie.

Zelf drukken kan ik niet. Wat ik wél kan is jou adviseren welk papier en afwerking je het beste kunt kiezen en het drukwerk voor je bestellen. Ik werk samen met hele fijne drukkers en weet precies welke prijs-kwaliteit verhoudingen zij hebben. Zo zorg ik ervoor dat jouw ontwerp op de perfecte manier gedrukt bij je bezorgd wordt.

Stuur mij een bericht!

Wil je meer informatie over het ontwerpen van jouw boek? Ben jij er klaar voor jouw boek echt uit te gaan geven? Wacht niet langer en stuur mij een bericht!