Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Ben jij er klaar voor om jouw boek uit te geven? I'm here!

Ik ben er voor de ondernemers die geen zin of tijd meer hebben om zelf te klungelen en de waarde zien van een professionele uitstraling. Een investering in een ervaren vormgever met oog voor detail betaalt zich zeker weer terug! Houd jij je lekker bezig met het runnen van jouw onderneming en laat mij jouw boek, e-book of werkboek vormgeven.

Ik vertaal jouw ideeën naar een goed ontwerp en houd (uiteraard) rekening met jouw wensen, maar óók met de wensen van jouw klanten. Beeld je eens in hoe ik dan achter mijn computer zit met mijn favoriete muzieklijst aan. De muziek brengt mij in een creatieve ontwerp extase, mijn hand ijverig bewegend over mijn tekentablet, creatieve design explosies op mijn beeldscherm.

Ben je er klaar voor? Let’s go dan!

Als je kiest voor Lieke ontwerpt, dan...

  • Kruip ik in jouw hoofd en kom ik erachter wat je nodig hebt voor de juiste uitstraling

  • Kan jij achteroverleunen terwijl ik mijn creatieve uitspattingen loslaat op jouw bedrijf

  • Vermom ik mezelf als jouw klant en beeld ik me in hoe ik het zou willen ervaren als ik jóuw klant zou zijn.

  • Krijg jij mijn uitgebreide kennis en advies als papier-en-drukwerk-lover en heb je daar zelf géén omkijken meer naar

  • Krijg jij drukwerk waarmee je vol trots kunt showen en pronken; gedrukt door de beste drukkers, op kwalitatief papier en met de meest mooie afwerkingen.

  • Bied jij professionele waarde aan jouw (potentiële) klanten, zonder dat ik daar mijn eigen stempel op druk
 

Ik stel jou de juiste vragen, prikkel jouw hersenen zonder je pijn te doen en zo komen we in de beste flow voor een kick-ass resultaat.

Samenwerken?

Boeken

Jouw eigen gedrukte publicatie

Jij wilt jouw eigen boek uitgeven en je wilt deze niet zelf ontwerpen. Leun achterover en laat mij jouw verhaal ontwerpen. Jij hoeft je niet druk te maken over lettertypes, kleuren, lay-out, papiersoorten of drukwerk. Jij blaast de lezers omver met de inhoud en ik met een sterk ontwerp van jouw boek!

E-books

waar jij mee opvalt

Wil jij een aantrekkelijk e-book laten ontwerpen als weggever op jouw website? Of wil jij op een laagdrempelige manier jouw (potentiële) klanten laten kennismaken met jouw bedrijf? Ik ontwerp e-books waar jouw klanten compleet worden ingezogen en maak er een echte interactieve beleving van.

Werkboeken

voor jouw (online) programma

Jij wilt een visueel aantrekkelijk werkboek bieden, zodat jouw (potentiële) klanten zich optimaal kunnen focussen op wat zij moeten leren tijdens jouw (gratis) programma, cursus of training. Ik ontwerp voor jou een interactieve PDF of een gedrukt werkboek die jouw programma nóg waardevoller maakt.

Zij gingen je voor

Download nu GRATIS mijn Kick-off handleiding!

In deze handleiding vertel ik je welke stappen we gaan nemen voor een opvallende, professionele én unieke uitstraling van jouw bedrijf. Inclusief te gekke checklist om te kijken of jij toe bent aan een grafisch vormgever.