Download hier GRATIS mijn kick-off kit!

Jouw verhalen, kennis en ervaring uit je hoofd op (digitaal) papier! 🚀

Ik ben jouw boekensteun & grafisch ontwerper

Ik ben er voor de mensen die niet alleen een verhaal hebben, maar hun verhaal ook willen delen. Die niet langer meer achter de schermen willen werken, maar klaar zijn voor het podium. De one of a kind ondernemers, vertellers, impact makers die niet zomaar een gewoon mooi ontwerp willen. Je wilt een strategisch ontwerp, een ontwerp dat je doelgroep prikkelt, raakt, inspireert en aanzet tot actie. Dat is precies wat ik het allerliefste doe.

Net dat stapje verder gaan door me volledig in te leven in wie jouw lezers zijn, door jouw verhaal te lezen en tussen de regels door jouw échte boodschap te zien. Ik maak strategische ontwerpkeuzes zodat jouw project een meesterwerk wordt, inside and out! Dat doe ik allemaal, terwijl ik jou aan de hand meeneem en betrek in het hele proces. We werken écht samen. Ik ben je boekensteun en jouw strategisch grafisch ontwerper.

Benieuwd wat ik allemaal voor je kan doen?

Boeken

jouw verhaal op papier en in je handen

Een boek schrijven en uitbrengen is bijzonder. Het is jouw legacy. Daarom moet jouw boek er ook uitzien als jouw legacy. Niet alleen als het gaat om de omslag van je boek en het ontwerp van de binnenkant van je boek. Niet alleen de kleuren en lettertypes. Maar ook de papiersoort en het complete drukwerk moet jou en je verhaal ademen. Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik precies wat jij en je verhaal nodig hebben. Ik ontwerp strategisch, empathisch en vol creativiteit. 
Laten we jouw boek de uitstraling geven die het verdient, oké?

E-books

die gedownload én
gelezen worden

Ben je klaar voor een digitaal, interactief meesterwerk? Met meer dan 10 jaar ontwerpervaring en een portfolio vol aan boeken en e-books, heb ik een rugzak vol kennis die ik met liefde voor je inzet. Ik ben dol op het maken van e-books met een sterk concept, aansluitend op jouw ideale klanten. Ik weet hoe ik jouw ideale klanten moet verrassen, prikkelen en inspireren zodat je e-book niet in een mapje ergens op de computer gaat verstoffen maar daadwerkelijk keer op keer gelezen wordt. 
Dus, wat zeg je ervan?

Werkboeken

print of digitaal, maakt niet uit,
ik maak ze geniaal.

Geef jezelf, je programma en je deelnemers de ervaring die ze verdienen. De door jou ontwikkelde opdrachten horen niet op een afgedrukt Word-bestand te staan. Jouw kwaliteit en de ervaring van de deelnemers verdienen meer dan een stencil en een nietje. Hier hoort een werkboek bij. Een werkboek waar écht over is nagedacht. Met invulvakken. Met een lettertype dat lekker leest en motiveert om de opdrachten te willen maken. Met een slim gekozen indeling waardoor deelnemers verder willen bladeren. En met een uitstraling om je vingers bij af te likken! 🤩

Als je kiest voor Lieke ontwerpt, dan...

Ik ben een strategisch meedenker die altijd voor het beste resultaat gaat. Iemand die zich inleeft en graag net dat extra stapje zet. Samen maken we een parel van jouw boek, e-book of werkboek.

Samenwerken?

Klanten over onze samenwerking

Blad zij zeggen…

Kom je er niet uit?​

Weet je nog niet welke vorm het beste bij jouw idee past? Twijfel je of jouw verhaal in een e-book of een gedrukt boek gegoten moet worden? Geen zorgen, je mag altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek met me inplannen. Ik ben niet alleen een grafisch ontwerper met kennis van drukwerk, na 10 jaar expert te zijn in dit vakgebied denk ik ook breder en strategisch mee. Ook voor jou.

Boek een gesprek in mijn agenda door hieronder op de knop te drukken.
Dan spreken we elkaar gauw!

Download nu GRATIS mijn Kick-off Kit!

In deze handleiding vertel ik je welke stappen we gaan nemen en welke strategische ontwerpkeuzes ik maak zodat jouw boek, e-book of werkboek een meesterwerk wordt. Inside and out!