Download hier GRATIS mijn kick-off kit!

VIP Book Experience

Jouw boek. Jouw legacy. 
Verdient niets minder dan een VIP BOOK EXPERIENCE.

Stap bij mij, op weg naar de mooiste versie van je boek.

Mooier, beter, gaver, leuker, dan je ooit had durven dromen.

Grafisch ontwerper voor een VIP Book Experience

Waar een boek wordt geschreven, wordt een auteur geboren

Een boek schrijven is geen nieuw hobbyproject. Je doet het niet omdat je een nieuw verdienmodel wil of omdat het zo leuk staat als jij een boek uitbrengt. Nee, je hebt een verhaal te vertellen. Je hebt ervaringen, kennis, een visie, die niet op de plank mogen blijven liggen. De wereld heeft het nodig dat jij met jouw verhaal het podium opstapt. Daarom ben je hier.

Jij gaat niet zomaar een boek uitbrengen. Je gaat je legacy vereeuwigen.
Er is een titel op jouw naam bijgekomen: vanaf nu ben je een auteur.
En ik, ik wil je boekensteun zijn in dit hele proces.

Niet alleen ben ik jouw ervaren grafisch ontwerper, die van je boek een regelrechte parel maakt. Maar ook je sparringpartner, je go-to boekenpersoon, je meedenk strateeg en je grootste fan. Voor jou ga ik een stapje verder, mits je kiest om echt mijn digitale limousine in te stappen en jezelf de VIP Book Experience te gunnen.

Je geeft niet iedere maand een boek uit…
Dus kan je er maar beter een FEEST van maken.

Bij deze ben je uitgenodigd!

Wat je allemaal krijgt.

Het VIP treatment

Strategy Call

een uitgebreid advies gesprek van minstens een uur 

Als ervaren vormgever van boeken, weet ik inmiddels meer over boeken dan alleen hoe je een boek zo aantrekkelijk mogelijk eruit laat zien. In dit strategiegesprek geef ik je advies over marketing, financiering, schrijfproces en boeklancering.

Rondleiding

Zien waar jouw boek gedrukt gaat worden

Een rondleiding in de drukkerij inclusief uitgebreid bezoek aan de inspiratieroom waar ik je help om een goede keuze te maken wat betreft het papier en de omslag van je boek. Ook zie je waar je boek gedrukt gaat worden. Je krijgt een rondleiding langs alle afdelingen en ambachten voor het maken van een boek. Je ziet wat er allemaal gaat gebeuren wanneer jouw boek écht gedrukt gaat worden. Een kijkje in de keuken van de drukkerij dus én een herinnering voor het leven!

VIP lunch

een gangen lunch mét een dresscode

Om de geboorte van je EIGEN boek te vieren gaan we samen in stijl lunchen. Een lunch waarvoor je een dresscode krijgt en waarvan je verzekerd bent van meerdere gangen 😏. De plek pas ik aan op jou en jouw locatie. We maken er een herinnering van om nooit meer te vergeten!

Grafisch ontwerper voor een VIP Book Experience

Hoe ziet samenwerken eruit?​

Het vormgeven en publiceren van jouw boek staat helemaal centraal in de VIP experience. We maken er een feestje van, maar wel met een duidelijk doel: jouw verhaal vertalen naar een visueel spektakel. Als ik je boekensteun en grafisch ontwerper mag zijn, dan is dit wat je kunt verwachten van me:

Wat je krijgt van mij:

De VIP Book Experience investering start vanaf 1795,- 👑

Als de basis – de fundering van jouw boek – staat, betaal je daarna een vast bedrag per pagina. De prijs per pagina is afhankelijk van het soort boek en het ontwerp en kost tussen de 20 en 50 euro per pagina.

Laat je de omslag ook door mij ontwerpen? Dan komt hier 495,- bij. 

Alle prijzen zijn exclusief btw en drukwerk. 
Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk.
De prijzen zijn daarom een richtlijn.

Het allerbeste is om eerst kennis te maken zodat we weten of we een match zijn en zodat ik je daarna kan voorzien van het best passende advies.

Dus, heb jij zin in een VIP Experience die je nooit meer gaat vergeten, auteur?

Let’s meet! 👇

Veelgestelde vragen

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Zodra dit akkoord is, plannen we samen een kick-off sessie in. Tijdens deze sessie gaan we diep in op wat voor soort boek het wordt, hoe het ontwerp eruit mag komen te zien, of je het in eigen beheer uitgeeft of met een uitgever, voor welke doelgroep het bedoeld is en hoe je het boek wil inzetten. Ik denk mee over alle details: van de plaatsing van de paginanummers tot aan jouw boekpromotie.

Na deze sessie creëer ik een fundering; de ‘huisstijl’ van jouw boek. Nadat je hierop akkoord geeft, ontwerp ik het complete binnenwerk. Indien ik ook je boekomslag mag ontwerpen, doe ik dit het liefste als laatste. Dan heb ik me namelijk goed kunnen inleven en heb ik een compleet beeld van jouw boek. Tussendoor houd ik je op de hoogte en mag jij overal je feedback op geven. Eventueel kan ik zelfs het drukwerk voor je uit handen nemen. Ik werk namelijk samen met de beste drukker. Aan het eind van een intensieve maar super leuke samenwerking heb jij een kick-ass boek in je handen!

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel.

Het ontwerpen van jouw boek start vanaf 595, het Story Starter pakket. We hebben dan een goede basis met de juiste indeling, opmaak en (huis)stijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina in het binnenwerk die daarna opgemaakt moet worden kost tussen de 20 en 50 per pagina, afhankelijk van het soort boek. Wil je de omslag ook door mij laten ontwerpen? Het ontwerp voor een pakkende omslag start vanaf 495.

Wil je helemaal los gaan? Kies dan voor de VIP Book Experience. De VIP Book Experience bevat hetzelfde als het Story Starter pakket met als super leuk extraatje dat je ‘the whole shebang’ krijgt. Oftewel: Mijn strategisch brein voor het uitgeven van jouw boek, een rondleiding in de drukkerij waar jouw boek gedrukt gaat worden, een afspraak in de inspiratie-room van de drukkerij (voor mij dé snoepwinkel met allemaal mooie papiersoorten en prachtig drukwerk) en filmpjes & foto’s van hoe jouw boek gedrukt wordt. En het wordt nóg leuker: ik neem je mee naar een hele fijne plek voor een compleet verzorgde lunch waar wij de eerste proost op jouw boek zullen doen. Jouw investering voor dit speciale VIP pakket: 1795.

De prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk. Drukwerk wordt berekend aan de hand van jouw wensen en is geheel afhankelijk van de oplage, de papiersoort en de afwerkingen.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Wordt het bijvoorbeeld een roman, zelfhulpboek of biografie? Wie worden je lezers? Ga je het in eigen beheer uitgeven of werk je met een uitgever? Op dit soort vragen gaan we in tijdens de sessie. Overigens lees ik alles in jouw boek, zodat ik precies weet wat voor soort ontwerp je nodig hebt!

Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst, beeld en colofon gegevens. Ik ontvang graag geredigeerde teksten zonder spelfouten. Ik maak een gezamenlijke map aan waar wij beiden in kunnen werken. Dat houdt onze mail schoon en zo staat alles netjes bij elkaar.

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met 6-10 weken; van een kennismakingsgesprek tot een gedrukt eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data: wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise met wie ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrij beeld dat je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie.

Zelf drukken kan ik helaas niet. Wat ik wél kan is jou adviseren welk papier en afwerking je het beste kunt kiezen en het drukwerk voor je bestellen. Ik werk samen met hele fijne drukkers en weet precies welke prijs-kwaliteit verhoudingen zij hebben. Zo zorg ik ervoor dat jouw boek op de perfecte manier gedrukt bij je bezorgd wordt.

Tijdens de samenwerking houd ik contact met de drukker en houd me bezig met dingen zoals aanleverspecificaties, snijtekens en papiersoorten. Ik neem dat voor jou uit handen, dus daar heb je dan zelf geen omkijken meer naar. Lekker toch?

Er komt heel veel op je af als jij je eigen boek wilt schrijven en uitgeven. No stress, ik ben er om je te helpen en ontzorgen! Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen om tot een goed concept te komen en de stappen die we daarvoor moeten nemen. Vaak komen we op nóg betere ideeën en zorg ik dat je helemaal AAN gaat, waardoor je nog meer zin hebt om te gaan beginnen aan jouw boek. Ik begeleid je van begin tot eind: van jouw wens van een eigen boek tot het gedrukte resultaat voor je neus.

Ik bied 2 pakken aan: het Story Starter pakket en de VIP Book Experience. 

Bij Story Starter krijg je een kick-off call waarin wij jouw wensen voor ontwerp en drukwerk bespreken. Daarbij zit ook het ontwerpen van de fundering van jouw boek en mijn tips en adviezen voor de juiste keuze papier en afwerking voor het drukwerk. 

De VIP Experience bevat hetzelfde als het Story Starter pakket met als super leuk extraatje dat je ‘the whole shebang’ krijgt. Oftewel: Mijn strategisch brein voor het uitgeven van jouw boek, een rondleiding in de drukkerij waar jouw boek gedrukt gaat worden, een afspraak in de inspiratie-room van de drukkerij (voor mij dé snoepwinkel met allemaal mooie papiersoorten en prachtig drukwerk) en filmpjes & foto’s van hoe jouw boek gedrukt wordt. En het wordt nóg leuker: ik neem je mee naar een hele fijne plek voor een compleet verzorgde lunch waar wij de eerste proost op jouw boek zullen doen.