Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Grafisch vormgever voor drukwerk en boeken

Huisstijl drukwerk

Unieke en professionele zichtbaarheid

Herken jij je hierin? Je gaat graag naar netwerk events. Je staat op beurzen. Je organiseert workshops of eigen events. Er is maar één ding dat je dan graag wilt: Opvallen met mooi drukwerk passend bij jou en jouw bedrijf!

En daar ben ik dan! Ik laat jou shinen met een sterk ontwerp voor bijvoorbeeld visitekaartjes, folders, brochures, flyers of ander promotie materiaal. Gedrukt op de beste kwaliteit papier met de mooiste afwerkingen zoals bijvoorbeeld goud folie.

Ik denk met je mee hoe jij kunt opvallen op jouw manier. Stoer en zakelijk? Eenvoud en rust? Niets is voor mij te gek 😉

Of misschien heb jij een webshop met hele gave producten zoals invulboeken, notitieblokken en ansichtkaarten. Ik weet als geen ander hoeveel werk het is om een eigen webshop te hebben. Social media bijhouden, administratie, inkopen doen, bestellingen inpakken. Je zit vol gave ideeën voor jouw producten, maar je kunt er gewoon de tijd niet voor vinden dit te ontwerpen. Laat die toffe ideeën niet meer op de plank liggen en zet de volgende stap!

Portfolio

Klik op een item voor meer informatie en foto’s van het project. Wil je meer van mijn werk bekijken? Op mijn portfolio pagina vind je een overzicht van al mijn favoriete projecten.

Je krijgt:

Je krijgt:

Visitekaartje vanaf € 100
Flyer vanaf € 150
Folder vanaf € 300
Brochures vanaf € 400
Kaart of uitnodiging vanaf € 200

En dit is nog maar een klein voorbeeld van al het moois dat mogelijk is. Dus verras me met jouw wilde drukwerk ideeën, want niks is mij te gek 😉

Alle prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen zijn daarom een richtlijn.

FAQ

Bedenk het en ik ontwerp het! Je kunt bij mij terecht voor professionele grafische vormgeving voor jouw bedrijf en het daarbij behorende drukwerk. Denk aan visitekaartjes, flyers voor beurzen of events en folders met jouw diensten of producten. Maar ook banners, notitieblokken, ansichtkaarten, uitnodigingen, advertenties of ander promotiemateriaal.

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen die je op de website ziet zijn dan ook een indicatie. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Drukwerk wordt berekend aan de hand van jouw wensen en is geheel afhankelijk van het aantal stuks, de papiersoort en de afwerkingen. Uiteraard adviseer en help ik je met het maken van de juiste keuze.

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met 3-4 weken; van kennismakingsgesprek tot de levering van het drukwerk. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data; wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld.

No stress, ik ben er om je te helpen en ontzorgen! Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen om erachter te komen welk drukwerk je nodig hebt voor jouw bedrijf. Vaak komen we op nóg betere ideeën en zorg ik dat je helemaal AAN gaat, waardoor je nog meer zin hebt om te gaan knallen met de vormgeving van jouw bedrijf!

Elke papiersoort en afwerking heeft zijn eigen unieke eigenschap en karakter. Maak je geen zorgen, want door de juiste vragen te stellen kom ik erachter welk papier en afwerking het beste past bij jouw doel en wat je wilt uitstralen. Er is zoveel mogelijk! Ik werk al jarenlang samen met hele fijne drukkers en weet precies welke opties er zijn voor drukwerk. Dit advies en de drukwerkbegeleiding zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niet zelf te klungelen met CMYK, snijtekens en PDF profielen en ik zorg ervoor dat alles netjes bij jou wordt bezorgd.

Stuur mij een bericht!

Heb je geen tijd en zin meer om zelf te trutten met je huisstijl drukwerk in Canva? Raak je gefrustreerd van al die moeilijke grafische termen en aanleverspecificaties van drukkers? Stop met jezelf te plagen en stuur mij een bericht!