Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Grafisch vormgever voor drukwerk en boeken

Online content

Versterk jouw online identiteit

Je bent lekker aan het ondernemen en je bent helemaal blij met je huisstijl, maar je bent nog niet helemaal tevreden met de uitstraling van jouw social media kanalen en/of website. En die standaard templates die je overal ziet ben je ook wel op uitgekeken. Stop met zelf klungelen en laat mij je helpen met het versterken van jouw online identiteit

Denk bijvoorbeeld aan een mooie Instagram grid (zo’n ‘puzzel’ op Instagram van meerdere posts), een pakkende winactie, sterke Facebook advertenties, opvallende banners, een afbeelding voor jouw podcast, visuals voor je salespage of gave ontwerpen voor jouw Instagram stories en highlights

Ik laat jou online opvallen en voorkom de welbekende scrollen-tot-je-een-ons-weegt-duimpjes. Designs passend bij de huisstijl en uitstraling van jouw bedrijf én bij jouw doelgroep en volgers. Samen kijken we naar hoe we jouw merk óók sterk kunnen neerzetten op social media. 

Wil jij helemaal geen omkijken meer hebben naar jouw social media? Daar help ik je graag bij. Jij levert de teksten die je wilt plaatsen en maandelijks ontwerp ik jouw feed, stories en/of advertentiebeelden zodat het een mooi geheel vormt. Je hoeft het dan alleen nog maar in te plannen 😉

Portfolio

Klik op een item voor meer informatie en foto’s van het project. Wil je meer van mijn werk bekijken? Op mijn portfolio pagina vind je een overzicht van al mijn favoriete projecten.

Je krijgt:

Je krijgt:

Maandelijks ontwerpen van social media berichten vanaf € 300
Online kick-off sessie van een half uur, verschillende template designs voor jouw berichten en stories, daarna € 30 per afbeelding. (Je hoeft het dan alleen nog maar in te plannen ☺

Social media banner € 150
Aangeleverd in diverse formaten voor o.a. Facebook, LinkedIn en Youtube

Afbeelding voor je podcast € 112,50
Aangeleverd op vierkant formaat, geschikt voor de verschillende podcast kanalen

Eenmalige post, advertentie of story € 50
Op basis van een bestaande branding/huisstijl

Visuals voor website vanaf € 150

Alle prijzen zijn exclusief btw. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen zijn daarom een richtlijn.

FAQ

Bedenk het en ik ontwerp het! Je kunt bij mij terecht voor professionele grafische vormgeving voor jouw social media en website. Denk aan visuals, Instagram puzzel grids, winacties of advertenties voor Instagram of Facebook, Instagram stories, highlight icoontjes of banners voor o.a. jouw website, Youtube, Facebook of LinkedIn.

Wil jij dat ik elke maand voor jou de vormgeving doe van jouw social media? Een basis ontwerp voor jouw feed gaat vanaf € 300. Daarna kost het € 30 per afbeelding met een minimaal aantal van 2 berichten per week.

Een eenmalige post of advertentie kost € 50 op basis van een bestaande branding of huisstijl.

Jij stuurt mij elke maand de teksten die je wilt gaan plaatsen en ik ontwerp daarbij het juiste beeldmateriaal. Ik zoek geschikte foto’s uit jouw beeldbank, zoek naar wens passende stock foto’s of bedenk pakkende quotes en ontwerp een sterke feed die opvalt bij jou volgers. Je hoeft het alleen nog maar in te plannen. Wil je volledig ontzorgd worden met jouw social media? Ik werk met hele fijne marketing strategen samen die dat voor jou uit handen kunnen nemen.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Bij een maandelijkse samenwerking, bespreken we elke maand wat je wilt gaan plaatsen en wat ik daarvoor nodig hebt.

No stress, ik ben er om je te helpen en ontzorgen! Ik ben géén marketingspecialist, maar weet wél hoe je online kunt opvallen met een sterke vormgeving. Heb je behoefte aan een goed uitgewerkt marketingstrategie plan? Ik koppel je graag aan een fijne marketing strateeg en online specialist binnen mijn netwerk.

De bron bestanden houd ik in eigen beheer. Dit heeft te maken met licenties en auteursrechten. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Nee, sorry. Ik maak elk ontwerp met veel zorg en aandacht. De ontwerpen zijn uniek en alleen voor jou gemaakt. Ik bespreek daarom graag wat JIJ wilt uitstralen en vertellen 🙂

Nee! De standaard templates van Canva maak ik niet na. Ik kijk namelijk naar de huisstijl en uitstraling van jouw bedrijf en naar jouw doelgroep en volgers. Ik maak elk ontwerp met veel zorg en aandacht zodat jij kunt opvallen met jouw eigen unieke ontwerpen. En opvallen bereik je niet met standaard templates die je ook bij jou concullega’s ziet.

Stuur mij een bericht!

Heb je geen tijd en zin meer om zelf te klooien met je social media afbeeldingen in Canva? Ben je klaar met die standaard templates die je bij iedereen al ziet? Stuur mij een bericht en creëer je eigen identiteit online!