Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Magazines

Jouw eigen (thema) magazine

Heb jij een gaaf idee voor een eigen magazine over bijvoorbeeld jouw bedrijf of een tof thema? Wil jij jouw kennis delen in een eigen magazine? Laat die ideeën niet meer op de plank liggen en geef jouw magazine ook echt uit! 

Jij houdt je bezig met de inhoud en ik zorg voor een opvallend ontwerp waarmee je wilt pronken en showen.

Ik help je niet alleen bij de vormgeving, maar denk ook met jou mee over beeld, tekst, indeling, financiering, advertenties en alles wat er komt kijken bij een eigen magazine. Als papier- en drukwerk lover adviseer ik je bij de keuze van het papier en laat ik het drukken bij de beste drukkers.

Een magazine die je één keer kunt uitgeven, of jaarlijks, of maandelijks of… Zeg het maar! 

Portfolio

Klik op een item voor meer informatie en foto’s van het project. Wil je meer van mijn werk bekijken? Op mijn portfolio pagina vind je een overzicht van al mijn favoriete projecten.

Je krijgt:

Je krijgt:

Magazine vanaf € 575
Dit is de prijs voor het basis ontwerp met lettertypes, kleuren, stijl en indeling. Als de basis staat betaal je daarna een vast bedrag per pagina.

Prijs per pagina vanaf € 50

Alle prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen zijn daarom een richtlijn. 

FAQ

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Het ontwerp voor een magazine start vanaf € 575. We hebben dan een goede basis met de juiste indeling, opmaak en (huis)stijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina die daarna opgemaakt moet worden start vanaf € 50 per pagina, afhankelijk van het soort magazine.

Drukwerk wordt berekend aan de hand van jouw wensen en is geheel afhankelijk van het aantal stuks, de papiersoort en de afwerkingen.

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met 4-8 weken; van kennismakingsgesprek tot het eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data; wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Ik ontvang graag schone, geredigeerde teksten zonder spelfouten. Ik maak een gezamenlijke map aan waar wij beide in kunnen werken. Dat houdt onze mail schoon en zo staat alles netjes bij elkaar.

Er komt heel veel op je af als jij je magazine uitgeven. No stress, ik ben er om je te helpen en ontzorgen! Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen om tot een goed concept te komen en de stappen die we daarvoor moeten nemen. Vaak komen we op nóg betere ideeën en zorg ik dat je helemaal AAN gaat, waardoor je nog meer zin hebt om te gaan beginnen aan jouw magazine. Ik begeleid je van begin tot eind: Van jouw wens van een eigen magazine tot het gedrukte resultaat voor je neus.

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise waarmee ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrije beeld die je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie.

Zelf drukken kan ik niet. Wat ik wél kan is jou adviseren welk papier en afwerking je het beste kunt kiezen en het drukwerk voor je bestellen. Ik werk samen met hele fijne drukkers en weet precies welke prijs-kwaliteit verhoudingen zij hebben. Zo zorg ik ervoor dat jouw ontwerp op de perfecte manier gedrukt bij je bezorgd wordt.

Heb jij een eigen drukker waar je fijn mee samenwerkt? Dat is voor mij geen probleem. Ik zal contact met jouw drukker opnemen om dingen met hun af te spreken. Zoals aanleverspecificaties en papiersoorten. Ik neem dat voor jou uit handen, dus daar heb je dan zelf geen omkijken meer naar. Lekker toch?

Stuur mij een bericht!

Wil je meer informatie over het ontwerpen van jouw magazine? Ben jij er klaar voor jouw magazine uit te geven? Wacht niet langer en stuur mij een bericht!