Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Magazines

Een platform voor jouw expertise:
creëer je eigen (thema)magazine

Je hebt een trackrecord, een visie en een missie. Een eigen magazine is een logische volgende stap. Want wat is er vetter dan op een toegankelijke en toffe manier jouw kennis en verhalen een platform te geven, met als doel om jouw doelgroep te inspireren? Een kick-ass magazine dat jouw business en expertise weerspiegelt, is precies wat je nodig hebt.

Samen toveren we jouw verhaal om tot een tastbaar concept, geheel aansluitend bij jouw bedrijf. Ik neem je mee door het proces en denk met je mee over het gehele plaatje. Laat die ideeën niet meer op de plank liggen en geef jouw magazine ook echt uit!

Jij houdt je bezig met de inhoud en ik zorg voor een opvallend ontwerp waarmee je wilt pronken en showen. Ik help je niet alleen bij de vormgeving, maar denk ook met jou mee over beeld, tekst, indeling, financiering, advertenties en alles wat er komt kijken bij een eigen magazine.

Ik leef me in jouw doelgroep in en denk met je mee over wat zij nodig hebben en graag willen zien en beleven in een magazine. Als papier- en drukwerk-lover adviseer ik je bij de keuze van het papier en laat ik het indien gewenst drukken bij de beste drukkers. Samen zetten we een knaller van een magazine neer dat jouw doelgroep omver blaast.

Een magazine dat je één keer kunt uitgeven, of maandelijks, of jaarlijks, of… zeg het maar! Tijd om het volgende ondernemerslevel aan te tikken en je eigen magazine uit te geven.

Are you ready?

Portfolio

Klik op een item voor meer informatie en foto’s van het project. Wil je meer van mijn werk bekijken? Op mijn portfolio pagina vind je een overzicht van al mijn favoriete projecten.

Je krijgt:

Je krijgt:

Magazine vanaf € 575
Dit is de prijs voor het basisontwerp met lettertypes, marges, kleuren, stijl en indeling, aansluitend bij de doelgroep. Als de basis staat betaal je daarna een vast bedrag per pagina. De prijs per pagina is afhankelijk van het soort magazine en het ontwerp en kost vanaf € 50 per pagina.

Alle prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. De prijzen zijn daarom een richtlijn. Stuur me vooral een berichtje voor de mogelijkheden!

FAQ

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Zodra dit akkoord is, plannen we samen een kick-off sessie in. Tijdens deze sessie gaan we diep in op wat voor soort magazine het wordt, hoe het ontwerp eruit mag komen te zien, voor welke doelgroep het bedoeld is en hoe je het magazine wil inzetten. Ik denk mee over alle details: van de locatie van de paginanummers tot aan jouw magazine promotie en financiering.

Na de sessie creëer ik een fundering; een soort huisstijl voor je magazine. Nadat je hierop akkoord geeft, ontwerp ik alle pagina’s. Ook ontwerp ik een pakkende omslag. Tussendoor houd ik je op de hoogte en mag jij overal je feedback op geven. Eventueel kan ik zelfs het drukwerk voor je uit handen nemen. Ik werk namelijk samen met hele fijne drukkers. Aan het eind van het proces heb jij een kick-ass magazine in je handen!

Dat varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen, of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijd en natuurlijk of ik een plek voor je vrij heb in mijn agenda. Houd rekening met 4-8 weken; van kennismakingsgesprek tot het eindproduct. Na jouw akkoord op de offerte krijg je van mij een planning met data; wanneer ik alle content van jou wil ontvangen, wanneer je de eerste ontwerpen kunt verwachten voor feedback en wanneer het definitieve ontwerp bij je geleverd wordt.

Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en daarna stuur ik je een offerte toe met het prijsvoorstel. Het ontwerp voor een magazine start vanaf € 575. We hebben dan een goede basis met de juiste indeling, opmaak en (huis)stijl waarmee we verder kunnen. Elke pagina in het binnenwerk die daarna opgemaakt moet worden kost vanaf € 50 per pagina, afhankelijk van het soort magazine.

De prijzen zijn exclusief btw en eventueel drukwerk. Drukwerk wordt berekend aan de hand van jouw wensen en is geheel afhankelijk van het aantal stuks, de papiersoort en de afwerkingen.

Er komt heel veel op je af als jij als ondernemer je eigen magazine wilt creëren en uitgeven. No stress, ik ben er om je te helpen en ontzorgen! Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen om tot een goed concept te komen en de stappen die we daarvoor moeten nemen. Vaak komen we op nóg betere ideeën en zorg ik dat je helemaal AAN gaat, waardoor je nog meer zin hebt om te gaan beginnen aan jouw magazine. Ik begeleid je van begin tot eind: van jouw wens van een eigen magazine tot het gedrukte resultaat voor je neus.

Ik kan alleen jouw ‘soep’ maken als ik van jou de ingrediënten krijg. Tijdens de kick-off sessie stel ik jou de juiste vragen zodat ik voldoende informatie heb voor een uniek ontwerp op maat. Wat voor soort verhalen ga je in je magazine zetten? Wie worden je lezers? Waar wil je je magazine voor inzetten? Op dit soort vragen gaan we in de sessie in. Overigens lees ik alles in jouw magazine, zodat ik precies weet wat voor soort ontwerp je nodig hebt!

Als we van start gaan stuur ik jou een checklist van de content die je moet aanleveren, zoals tekst en beeld. Ik ontvang graag geredigeerde teksten zonder spelfouten. Ik maak een gezamenlijke map aan waar wij beiden in kunnen werken. Dat houdt onze mail schoon en zo staat alles netjes bij elkaar.

Zelf drukken kan ik helaas niet. Wat ik wél kan is jou adviseren welk papier en afwerking je het beste kunt kiezen en het drukwerk voor je bestellen. Ik werk samen met hele fijne drukkers en weet precies welke prijs-kwaliteit verhoudingen zij hebben. Zo zorg ik ervoor dat jouw magazine op de perfecte manier gedrukt bij je bezorgd wordt.

Tijdens de samenwerking houd ik contact met de drukker en houd me bezig met dingen zoals aanleverspecificaties, snijtekens en papiersoorten. Ik neem dat voor jou uit handen, dus daar heb je dan zelf geen omkijken meer naar. Lekker toch?

Ik ben geen schrijver of fotograaf, maar heb wel hele fijne mensen in mijn netwerk met verschillende stijlen en expertise met wie ik je in contact kan brengen. Daarnaast kan ik naar wens geschikt stock materiaal voor je zoeken. Dit is rechtenvrij beeld dat je tegen betaling kunt downloaden. Dit bespreken we uiteraard tijdens de kick-off sessie.

Stuur mij een bericht!

Ben jij er klaar voor om jouw magazine uit te gaan geven? Wil je jouw droom werkelijkheid maken?

Ik help je met alle liefde door het proces heen, terwijl ik werk aan een kick-ass ontwerp voor het verhaal waar jij je hart en ziel in hebt gelegd. Lijkt het je tof om samen te werken en wil je eens kletsen over de mogelijkheden? Stuur mij dan een berichtje!