Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

Grafisch vormgever voor drukwerk en boeken

Wat levert een e-book op?

Dit is een kleine samenvatting over de blogpost die zorgt voor een snellere actie van de website bezoeker.

Je kunt jouw e-book inzetten als gratis weggever of verkopen als een betaalde download. Maar wat levert jou dat dan op? Een sterke inhoud in combinatie met een professioneel ontwerp door een grafisch vormgever maakt jouw klanten enthousiast. En je weet wat klanten gaan doen als ze enthousiast zijn…

Ze gaan sneller over tot actie

Juist! Ze worden nog enthousiaster en gaan sneller over tot actie. Die actie zorgt voor meer commitment van jouw klanten. Jij deelt jouw kennis vanuit jouw vak en expertise en jouw klanten voelen zich daardoor aangetrokken. Je wekt vertrouwen en door dat vertrouwen zullen zij één of meer diensten of producten bij je gaan afnemen. Meer producten en diensten die worden afgenomen, betekent voor jou dus ook automatisch meer verdienen!

Jij kunt aan heel veel mensen laten zien waar je voor staat

Maar niet alleen dat! Want naast meer klanten en inkomen, zullen zij hun enthousiasme over jouw bedrijf ook weer delen met anderen. Mond-tot-mond reclame is de beste marketing die je kunt hebben. Jouw bereik wordt groter, je trekt meer mensen aan, je klantenkring wordt groter en zo kan jij aan nog meer mensen ‘jouw verhaal’ vertellen.

Een e-book als gratis weggever

Je kunt jouw e-book inzetten als een gratis weggever om potentiële klanten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met jouw bedrijf en waardevolle expertise. Zij laten hun e-mailadres achter, ze komen op jouw mailinglijst en ze kunnen het e-book dan gratis downloaden. Met een gratis weggever laat je een klein stukje van jouw aanbod zien, je deelt al een beetje waarde of je vertelt iets dat ze nergens anders kunnen lezen. Wat jou dat oplevert? Je wint hiermee vertrouwen en interesse waardoor zij sneller een betaalde dienst of product bij je af zullen nemen.

Je e-book verkopen

Wil je verdienen aan jouw e-book? In een betaalde versie van jouw e-book deel je uitgebreide informatie waar jouw klanten echt iets van kunnen leren; ze betalen voor jouw kennis en expertise. Het is een mooie tussenstap van een gratis weggever naar een groter product of dienst.

Jij deelt jouw waardevolle kennis met de wereld

Met een e-book wek je dus vertrouwen, je bereik wordt groter, je krijgt enthousiaste klanten en je deelt jouw waardevolle kennis met de wereld. Giet dit in een mooi vormgegeven jasje en je laat zien dat je jouw business serieus neemt. Want naast de sterke inhoud is het belangrijk het e-book er ook professioneel uit te laten zien. Geen standaard kant-en-klare templates die je ook bij andere ziet, maar een ontwerp passend bij jóuw en jouw bedrijf. Die vormgeving zorgt voor herkenning bij jouw klanten en dat maakt jouw e-book ontzettend succesvol.

Download hier GRATIS mijn kick-off handleiding!

In deze handleiding vertel ik je welke stappen we gaan nemen, zodat jij zelf niet meer hoeft te klooien en je kunt gaan opvallen met een professionele én unieke uitstraling van jouw bedrijf. 

Inclusief te gekke checklist om te kijken of jij toe bent aan een grafisch vormgever.

Over Lieke

Lieke is een ervaren grafisch vormgever en wordt hyper enthousiast van dingen waar haar hart een sprongetje van maakt. Zij is een multi-inzetbare meedenker die altijd gaat voor het beste resultaat en laat haar klanten graag opvallen met een professionele en unieke uitstraling.

Daarnaast ruikt zij vol overgave aan vers gedrukt drukwerk en papier, draagt ze twee verschillende sokken uit praktisch oogpunt en viert het leven en de liefde élke dag.